RendezvényszervezésSúgógépbérlésElérhetőségeink

Megrendelőink voltak:


MemoryPlus Studiomaster

     A MemoryPlus Studiomaster számítógépes súgógép-rendszert, Márton András találmányát, a SzemTanú BT. fejlesztette ki 1994-ben (Minden jog fenntartva SzemTanú BT.) Az azóta eltelt 15 évben számos televíziós produkció, koncert és konferencia létrejöttében segédkeztünk, sikerrel.
Az alábbiakban vázoljuk a súgógép használatának előnyét mindhárom területen.
A háromféle típusú súgógép vezérlése ugyanazzal a programmal történik. A program adottságai lehetővé teszik, hogy többféle nagyságú és típusú betű közül választhassuk ki a célnak megfelelőt. A szöveg vagy annak egy része megjelenhet inverz, dőlt, félkövér és aláhúzott módon. Választható a csupa nagybetűvel történő lejátszás is. A szöveg bármikor, egyszerűen, pillanatok alatt módosítható.
A súgógép hordozható kivitele lehetőséget nyújt annak gyakorlatilag bármilyen terepen történő felállítására, legyen az kültéri vagy beltéri felvétel.


Stúdióban

     Egy-egy stúdiófelvétel alkalmával az előre megírt szöveg mielőbbi pontos felolvasása, sok időt és ezzel együtt pénzt takaríthat meg. Mindemellett nem szükséges a teljes szöveg memorizálása, gyakran ez lehetetlen is (pl.: hírműsorok), ezáltal a felkészülési idő is lerövidül. A hagyományos, papírról való felolvasással szemben a súgógép segítségével folyamatos "szemkontaktust" lehet kialakítani a nézővel, mely meggyőzőbb előadásmódot eredményez.


Konferenciákon

RÖVIDEBB  FELKÉSZÜLÉSI  IDŐ
ELŐRE  ÁTGONDOLT,  FÉLREÉRTHETETLEN  FOGALMAZÁS
KISZÁMÍTHATÓ  BESZÉDIDŐ

      Választási kampánybeszédekhez, konferenciákhoz, kül- és beltéri rendezvényekhez stabil, kézzel állítható állványzat áll rendelkezésre, biztos lábakon áll szélben és az olykor instabil színpadokon is.
A konferenciák szigorú időbeosztását a súgórendszer segítségével könnyebb betartani, mellyel jelentős költségmegtakarítások érhetők el.      Itt is elmondható, hogy a hagyományos, papírról való olvasással ellentétben az előadó folyamatosan a közönséget pásztázhatja szemével, mely egyrészt meggyőzőbb előadásmódot eredményez, másrészt a közönség reakcióit is figyelemmel kísérheti. Ennél a verziónál egy szemmagasságban lévő, kb. 45 fokban megdöntött speciális bevonatú üvegen olvasható a szöveg, míg a nézőtér felől csupán egy átlátszó üveglapot látunk.Koncerteken

     Koncerteken a színpadképet nem zavaró, nagy átmérőjű TFT vagy plazma TV-k kerülnek elhelyezésre, melyet csak az előadók láthatnak, a nézők nem. Az a tudat, hogy a dalszöveg, a sorrend lepillantva a monitorokra bármikor elolvasható, akkor is megnyugtató, ha egyébként az előadó tökéletesen ismeri azokat. A szövegtévesztés így gyakorlatilag kizárt, nagyobb figyelmet lehet fordítani az előadásmódra.